welcome to sunset boulevard

 

 
Tittade på x-factor us för ett tag sen, och jag fastnade verkligen för de här pojksen. Så jävla chilliga, lovar att de kommer bli nåt. åh.

2012

Fan va sjukt fort tiden går. Känns inte som om jag har gjort något vettigt alls. Men när jag riktigt tänker efter vad jag hunnit göra under förra året känns det som om det var ett jäkla långt år. Hur många svåra val jag egentligen har gjort, har fått reda på hur sjuka i huvudet folk är egentligen. Men också hur underbara människor kan vara.
 
Jag hoppas att det här året, 2013, blir hur härligt som helst. Men det blir ju vad man gör det till, right? Önskar alla ett gott nytt år iaf! (sådär någon vecka efter) och täkte vara en i mängden och lägga upp lite bilder från året som gått.
 
Januari. Började spara till p&l, gick i skolan som vanligt och bara myste.

Februari. Sportlov, åkte till finland med älskling och åt "sips" så jävla kul namn, tröttnar aldrig. Var också på lanfest (haha) och min vinterjacka blev helt förstörd. Tummen upp.

Mars. I början på mars var det jättefint väder kommer jag ihåg, skulle jobba någon helg och tog moppen (bästa idén) men halkade på allt grus och is som fortfarande va kvar och körde sönder moppen och mina favoritjeans. jippi. Åt också nya calippo och fick bästa födelsedagsfrukosten! Gjorde också sönder min iphone för andra gången. lucky girl.

April. Flyttade in i lägenheten, så det var mycket skruva möbler och fixa med den. Var också på utsparksfest i västerås. & så var det ju valborg!

Maj. Höll på med ett fotoprojekt i skolan så tvingade ut bästavän att agera modell för mig. Det var cruising och köpingsfesten. Ganska stark sol kommer jag ihåg också. Försökte även färga ombré vilket blev lite sådär.

Juni. Var i ullared med bästa hannis och träffade på morgan, fettcooltju. Hade skolavslutning och grillmys. Midsommarafton var också härlig men hade knappt några bilder från det. Måste lära mig att ta mer kort.

Peace&Love. När jag tänker tillbaka på själva festivalen så var det sjukt kul, men när jag väl var där så kommer jag ihåg att det var sådär. Vädret var dåligt och alla bråkade, men de bra stunderna väger faktiskt upp det dåliga och jag ångrar det inte för en sekund. Speciellt när man kollar på bilder när alla var tillsammans var det grymt!

Juli. Hade inte överdrivet mycket bilder från i juli men jag kom in på frisörlinjen vilket jag blev otrorligt glad över. Så ja, nu har jag gått om ett år. Känns lite jobbigt att behöva ta studenten ett år senare, men ändå så är det skönt att ha ett år extra att tänka på hur jag vill göra. Ångrar det inte! 

Augusti. Åkte till grekland med viktor (där vi åt sopor hahah), kräftskiva med familjen och bakade en tårta till älsko när han fyllde år. Var också på en stor fest med sjukt mycket folk, mkt trevligt.

September. Var på frisörmässa i skövde, jättemycket billiga grejer till bra priser. Klippte lugg som jag inte var så nöjd med, hur kan man ha smink o mascara med raklugg!? Var också på kryssning och köpte fetaste klubban.

Oktober. Firade 2 år med bästa som köpte rosor till mig, var på praktik och fick dipdye och var i västerås med nya klassen på en födelsedagsfest. Fick också reda på att jag har typ vitiligo(!!) Nej vet fan inte vad det är men är så jävla rädd att jag aldrig mer kommer att blir brun där jag har de här vita fläckarna, buhu..

November-December. Hittade knappt några bilder, men hade iaf höstlov. Busade med bästa hannis och gick på sista twilight filmen med mina bästa vänner. Slingade håret riktigt blont och taggade inför julen. bam bam bam

Nyår. Lägger upp några bilder från nyår också som jag har snott från amandas blogg. Fick min nyårskyss iaf tihi;-)

Jag vill verkligen börja skriva här igen, men kommer nog inte uppdatera så himla ofta. Tänkte iaf att det skulle vara lite kul att lägga upp lite om vad jag har haft för mig 2012 och sen jag slutade blogga. Så ja sorry for tha mongopics. enough from me. bye.

RSS 2.0