Valborg!Blir fest idag så nu drar jag iväg, har ganska bråttom men hoppas på att det blir trevligt! Kommer hem någon gång imorgon och då lovar jag att det kommer bilder på hur min lägenhet ser ut! Hoppas alla har det bäst ikväll, puss

30-04-12

Har precis varit ute och pw i skogen, duktig tjej! Har även tagit itu med diskbärget (pheew) och städat lite. Så nu blir det att ta en lång skön dusch och sedan börja fixa tills ikväll, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. :|
ccya.

fredagens


topp o shorts ginatricot, strumpbyxor cubus, ringar bikbok, skor converse.

WE LIKE TO SLEEP ALL DAY, AND PARTY ALL NIGHT♥Igår var faktiskt skitkul, var på treornas utsparksfest och det slog verkligen mina förväntningar. Väldigt härliga människor! Kom hem vid halv 3 inatt ungefär, och fick sova med min älskling som gjorde allt bäst.

Bilderna är tagna med min gamla samsung, så ursäkta kvalitén.

hello all you haters

har inte bloggat på superduperlänge men har varit för upptagen med annat som flytt, skola osv.. plus jag har inte haft så mycket internet, men nu är allt fixat så BLOG ON BABY.

Har varit sjukt sköna veckor och det är inte alls långt kvar till sommaren nu! Plus att jag har äntligen flyttat in i min lägenhet, känns så otroligt bra (även fast jag har vääääldigt kärleksfulla grannar som är en aning högljudda) nej men uppdaterar snart och berättar om gårdagen. peace.

RSS 2.0